Eurest Food
 

Bedrijfs-
catering

Wie zijn wij?

Bedrijfscatering Eurest.nl

Connecting people

through food

We staan dag en nacht voor je klaar. Compass Group bezorgt.

Bedrijfscatering Eurest

Custom Bedrijfscatering

Ook in deze uitdagende en onzekere tijden staan we dag en nacht voor je klaar!

Goed en gezond eten is een basisbehoefte voor ieder mens. Juist nu zoveel mensen keihard aan het werk zijn om voor anderen te zorgen. Compass Group helpt mee in het voorzien in deze basisbehoefte en draagt met een flinke dosis energie en gezondheid bij om ons land draaiende te houden. Daarom hebben we door heel Nederland 5 extra productiehubs opgezet om iedereen te kunnen voorzien in alle eet- en drinkbehoeftes. Van het verzorgen van lunchpakketten voor je collega’s die nog wel op kantoor werken of gezonde maaltijden voor personeel in (nood)ziekenhuizen, zorgtehuizen of onderwijsinstellingen, Compass ontzorgt en verbindt mensen met de juiste maaltijden.

•    5 extra productiehubs

•    Flexibel inzetbaar, 24/7

•    Strikte naleving van RIVM-richtlijnen en HACCP-normen

Heb je advies nodig of wil je direct bestellen? Neem dan contact op met Ilse en haar team via telefoonnummer 020-4160020 of stuur een mailtje naar bestellen@compass-group.nl of neem contact op via https://lnkd.in/dX9EJnv

Je vertrouwde bedrijfscateraar staat voor je klaar!

Next-level Bedrijfscatering

Eurest Bedrijfscatering gaat verder dan alleen de tafel waaraan gegeten wordt. Wij tillen de standaard bedrijfscatering naar een hoger niveau.

 

Next-level smaakcultuur

Dit doen we door samen te zorgen voor de totale smaakbeleving: een plek waar medewerkers, klanten en gasten kunnen ontspannen, ontmoeten, vergaderen, ideeën tot bloei laten komen of bijeenkomsten kunnen organiseren. Wij creëren een optimale werkomgeving waar mensen samen kunnen genieten van heerlijke en verantwoorde maaltijden, en waar ze tegelijkertijd graag verblijven. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat het combineren van de juiste ingrediënten binnen een bedrijfscultuur leidt tot inspirerende topprestaties. Heerlijk eten en hospitality op maat zijn succesfactoren in iedere bedrijfssector.

Eurest Bedrijfscatering

Met onze bedrijfscatering specialisten rond de tafel…

•    Onze specialisten luisteren volledig naar jouw specifieke wensen

•    En vertalen bedrijfscatering wensen naar creatieve maatwerk cateringconcepten

•    Met onze 24/7 dienstverlening staan onze bedrijfscateraars altijd en overal voor je klaar

•    Waarbij we veel aandacht schenken aan mens en milieu met gezonde en gevarieerde gerechten

•    Met veel liefde en passie voor eten en drinken uitgedragen door onze mensen voor jullie mensen.

Bedrijfscatering en cateraar Eurest.nl

Bedrijfscatering and beyond…Hospitality

Representatieve vakmensen dragen bij aan de totale verzorging en beleving van je bedrijfsrestaurant. Een vertrouwd gezicht met vriendelijke ontvangst is het visitekaartje van ieder bedrijf. De gastvrijheid die onze ervaren medewerkers uitstralen, zorgen voor een welkome sfeer in iedere bedrijfscultuur. Beleef onze hospitality stories op Instagram of YouTube!

Eten in een sfeervolle setting, passend bij de uitstraling van jouw onderneming.