Eurest Food
 

Bedrijfs-
restaurant

Wie zijn wij?

bedrijfsrestaurant

BEDRIJFSRESTAURANT

VAN DE TOEKOMST

Gezond & Verantwoord

bedrijfsrestaurant Eurest.nl

Bedrijfsrestaurant van de toekomst

Onze chefs en voedingsdeskundigen zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Elke dag creëren ze heerlijke, gebalanceerde gerechten in ons bedrijfsrestaurant. Hiervoor worden uitsluitend de beste ambachtelijke, seizoensgebonden ingrediënten geselecteerd.

Kortom: alles wat jij en je werknemers nodig hebben om lekker in je vel te zitten en optimaal te presteren.

De creaties van onze chefs voeden, verbinden en vertellen een verhaal

Lekker, lekkerder, lekkerst
Onze bedrijfsrestaurant chefs bereiden dagelijks met veel passie evenwichtige en gevarieerde menu’s. Hierbij wordt het accent gelegd op seizoensproducten van Nederlandse bodem. Het resultaat is dat jouw medewerkers elke dag van gezonde en heerlijke gerechten op maat uit ons bedrijfsrestaurant mogen genieten. Al hongerig naar meer?

Gezondere keuze
Eet en drink gezond…. And feel good! De lekkere en verse maaltijden uit onze bedrijfsrestaurants geven je energie en boosten je vitaliteit. Onze ervaren chefs werken nauw samen met voedingsdeskundigen om niet alleen overheerlijke, maar vooral ook gezonde gerechten te creëren.

•    Meer groente en fruit

•    Meer vezels

•    Minder vlees

•    Minder zout

De verantwoorde keuze van ons bedrijfsrestaurant

Duurzame producten zijn gezond en hebben bovendien een lagere milieubelasting.

•    Veel aandacht voor verse seizoensgebonden producten uit Nederland die milieuvriendelijk zijn

•    Minder vlees en vis en het vlees dat geserveerd wordt is altijd van Hollandse bodem en verantwoord Double Dutch Beef

•    Minimalisering van bestrijdingsmiddelen

•    Nauwkeurige verspillingsmetingen in onze keukens waarmee we voedselverspilling resoluut een halt toeroepen

Eurest bedrijfsrestaurant
bedrijfsrestaurant Nederland Eurest

Bedrijfsrestaurant Facts & Figures

Onze nieuwe sandwichlijn bevat gemiddeld 35 gram meer groente en 10 gram minder vlees. Dat betekent maar liefst 19% minder vlees en 90% meer groente. In 2019 bevatte 27% van onze koude belegde broodjes uit onze bedrijfsrestaurants 90% meer groente. Dat is tot wel 56.000 kilo groente op jaarbasis. Op basis van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid levert dat per broodje 14% meer groente op. Nadat we het wittebrood bij onze boerensandwiches hebben vervangen voor een volkoren variant zien we ook dat de dagelijkse vezelinname met maar liefst 6,6% is toegenomen.

Minder vlees realiseren we door meer te werken met plantaardige eiwitten. Voor de 1,6 miljoen broodjes die in onze bedrijfsrestaurants over de toonbank gaan, betekent dit concreet dat op jaarbasis 10.666 kippen en koeien kunnen blijven leven. Een mooie bijkomstigheid is dat het ‘vergroenen’ van onze broodjes aanzienlijk minder CO2-uitstoot geeft en leidt tot minder waterverbruik. Goed voor jou, goed voor onze planeet!