Eurest Food
 

Virtuele
borrelbox

Voorbeeld afbeelding

VIRTUELE

BORRELBOX

Virtuele borrelbox

Zelfs in deze uitdagende tijd hoef jij je wekelijks samenzijn met collega’s niet langer te missen. Compass Group introduceert een nieuw concept: De Virtual Vrijmibo Borrelbox. Deze borrelbox nodigt uit tot een gezellige vrijdagmiddagborrel met alle medewerkers, je collega’s van de afdeling of klanten op afstand. Compass maakt het mogelijk en levert binnen heel Nederland bij iedereen een vrijmibo borrelbox af. En dat mag natuurlijk ook op alle andere dagen van de week. Op die manier kun je met elkaar online het glas heffen onder het genot van de heerlijkste hapjes! Ontdek nu de teamgeest in onze borrelbox! Bestel nu via bestellen@compass-group.nl.

 

Samen zijn
Een goede band met je collega’s zorgt voor gemotiveerde medewerkers. En een gezellig samenzijn met medewerkers of klanten op afstand is nu belangrijker dan ooit tevoren. Als trouwe bedrijfscateraar breidt Compass nu haar diensten verder uit met de bezorging van onze zorgvuldig samengestelde borrelboxes. Lekker en gezond eten met een uitstekende service, variatie en prijs-kwaliteitverhouding. Gewoon bij jou thuis, maar toch samen.

 

 

Team Spirit: altijd en overal!

 

borrelbox

Samen sterk
Compass Group ontzorgt door bezorging. Hierdoor kan jij voor je medewerkers op eenvoudige en verantwoorde manier een welverdiende lunch, maaltijd of borrelbox op tafel zetten in hun eigen (thuis)kantoor. Zorgvuldig gekozen ingrediënten, perfect afgestemd op de smaak en behoefte van je medewerkers.

•    Smaakvolle producten
•    Hoog en constant kwaliteitsniveau
•    Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
•    Binnen heel Nederland op locatie bezorgd

Borrelbox bestellen?

Het borrelpakket is eenvoudig per e-mail te bestellen via bestellen@compass-group.nl.


Thuis uiteten met Compass!
Naast onze zorgvuldig geselecteerde samengestelde pakketten, borrelboxes, belegde broodjes, salades, tussendoortjes en drankjes leveren onze maaltijdbezorgers ook complete verse maaltijden. Direct op locatie en binnen heel Nederland. Met veel zorg en aandacht samengesteld door onze chefs. Het resultaat is week na week een rijkelijk gevulde menukaart. Verse maaltijden die zowel gezond als smaakvol zijn en waarbij duurzaamheid centraal staat. Zo werken we samen aan de strijd tegen voedselverspilling.