Eurest Food
 

Masters
of
Wellbeing

Wie zijn wij?

Connecting people

through food

We staan dag en nacht voor je klaar. Compass Group bezorgt.

Ook in deze uitdagende en onzekere tijden staan we dag en nacht voor je klaar.

Wij geloven met heel ons hart dat goed en gezond eten een basisbehoefte is voor ieder mens, en bovenal ook voor de
doelgroepen die zo hard aan het werk zijn om voor anderen te zorgen. Wij willen helpen in het verzorgen van deze basisbehoefte en zorgen voor de energie en gezondheid die juist nu nodig is om het land draaiende te houden. Daarom hebben we door heel Nederland 5 extra productie hubs opgezet om iedereen te kunnen voorzien in al je eet- en drink behoeften. Of het nu gaat om het verzorgen van lunchpakketten voor de collega’s die nog wel op kantoor zijn of de maaltijd voor het hele ziekenhuis, zorgtehuis of onderwijsinstelling, alles is mogelijk. Waar je je ook bevindt of wat je maar nodig hebt, wij zijn flexibel en inzetbaar op elk moment van de dag. Alles wat we doen, gaat volgens de RIVM-richtlijnen en conform strikte HACCP normen. Heb je advies nodig over een oplossing of wil je direct bestellen? Neem dan contact op met Ilse en haar team op 020-4160020 of stuur een mailtje naar bestellen@compassgroup.nl of neem contact op via https://lnkd.in/dX9EJnv

We zijn er voor je.

Blijf veilig en gezond en laten we voor elkaar zorgen.

Food is de verbindende factor binnen elk bedrijf. De tafel is meer dan ooit de plek waar je tot rust komt, ideeën tot bloei komen, herinneringen deelt en deals sluit. Wij zorgen voor een omgeving waarin mensen graag zijn en genieten van lekker en gezond eten.

Om die optimale werkomgeving voor jou en je medewerkers te creëren, gaan we veel verder dan het aanbieden van alleen goed eten en drinken. We geven mensen alle vrijheid om voor zichzelf de juiste beslissing te nemen en het beste uit zichzelf te halen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het samenbrengen van de juiste ingrediënten leidt tot een omgeving waarin je graag verblijft en een topprestatie kunt neerzetten. Fantastisch eten en excellente service zijn essentiële voorwaarden voor succes.

eten voedt, verbindt en vertelt een verhaal