Eurest Food
 

Duurzame
catering

Wie zijn wij?

duurzame catering

DUURZAME

CATERING

DUURZAAMHEID

duurzame catering Eurest.nl

Duurzame catering

Als ’s werelds grootste foodservice-bedrijf hebben wij de omvang, expertise en de mogelijkheden in huis om iets voor de wereld te betekenen. Elk van de 5,5 miljard maaltijden die wij elk jaar wereldwijd serveren, biedt ons een mogelijkheid om in elke schakel van de supply chain een positieve bijdrage te kunnen leveren. Zo verrijken we onze planeet en tegelijkertijd het welzijn van onze mensen. Onze visie is gebaseerd op de volgende drie prioriteiten:

Gezondheid & welzijn

Betere voedingskeuze
Het actief promoten van duurzame catering en betere menukeuzes die naadloos aansluiten op jouw levensstijl en voorkeuren. Taste for yourself!

Mentale gezondheid
De mentale gezondheid van je medewerkers staat voorop. Wij denken daarbij graag met je mee om het mentale welzijn van je medewerkers te stimuleren en hun successen te verhogen.

Total wellness
Door middel van ons 360-lifestyleprogramma reiken we de juiste handvaten aan om je levensstijl zo gezond mogelijk te maken.

Milieu gamechangers

Voedselverspilling tegengaan
Een radicale verspillingsreductie creëren we door het verhogen van awareness met betrekking tot massale voedselverspilling en de promotie van duurzame catering.

Single use plastic
Nauwe samenwerking met onze leveranciers zorgt voor doorbraakoplossingen in materialen die het gebruik van single use plastic drastisch verminderen.

Plant-forward meals
Wij werken met eerlijke producten en geven gehoor aan consumentvragen naar plant-based keuzes en vleesalternatieven. Duurzame catering, met daarbij het welzijn van mens en milieu voorop, staat bij ons centraal.

Eurest duurzame catering
duurzame catering Eurest

Samen voor een betere wereld

Verantwoordelijk inkopen
De samenwerking met onze leveranciers, fabrikanten en logistieke verzorgers verloopt op zeer persoonlijke basis. Hierdoor weten we exact wat voor vlees we in de kuip hebben en kunnen we jou een duurzame catering garanderen. Verantwoord ondernemen noemen we dat!

Verrijken van lokale gemeenschappen
We staan garant voor eerlijke werkomstandigheden en stimuleren de inkoop van lokale producten waardoor we minder kilometers hoeven af te leggen.

Samen sterk
We werken samen met verschillende Ngo’s (niet-gouvernementele organisaties), overheden en andere wereldwijde spelers. Zo monitoren we de food-gerelateerde impact op de maatschappij en het milieu en promoten we duurzame catering.

Klik hier voor het Compass Group Sustainability Report 2019