Eurest Food
 

Employee
Journey

Voorbeeld afbeelding

Employee

journey

Future-proof Employee Journey

Future-proof Employee Journey

Eurest hecht buitengewoon veel waarde aan het welzijn en de veiligheid van haar werknemers en klanten. Juist in deze uitdagende tijd willen wij er als werkgever des te meer zijn voor onze mensen en ze een veilige (werk)omgeving kunnen blijven garanderen. Hierbij nemen we niet alleen verantwoordelijkheid voor onze mensen, maar dragen we ook de verantwoordelijkheid om onze klanten, kwetsbaren en zorgverleners in de frontlinie van deze pandemie te ondersteunen.

Als de stuwende kracht achter het HR-beleid van onze organisatie hebben we de laatste weken achter de schermen hard gewerkt aan een future-proof Employee Journey. Met deze Employee Journey willen we onze medewerkers het vertrouwen en de juiste handvatten bieden om samen voor een veilige werkomgeving te zorgen.

Dus ben jij alweer aan het werk? Of ben je de afgelopen maanden misschien wel aan het werk gebleven en heb je inmiddels ervaren dat deze crisis onze werkorganisatie drastisch heeft omgegooid en het noodzakelijk maakt om anders met elkaar te moeten werken? Extra training van onze medewerkers is belangrijk om onze opdrachtgevers en hun werknemers vertrouwen te geven. Daarom heeft Eurest een aantal mooie, effectieve tools ontwikkeld om elkaar te helpen veilig te werken én tegelijkertijd te voldoen aan alle nieuwe voorschriften. Want alleen samen kunnen we onze organisatie heropstarten en optimaliseren tijdens en na deze crisis.

#SAMENSTERK

Onze teams klaarstomen voor de toekomst

COVID-19 Veiligheidsplan:

•    Als je je ziek voelt of koorts hebt, blijf je thuis #stayalert #staysafe
•    Om terug te mogen keren naar het werk moet je 24 uur vrij zijn van symptomen, zonder het gebruik van medicatie
•    Breng signing aan in de keukens en uitgifte om afstand tussen collega’s te waarborgen
•    Bewaar fysieke afstand in werkruimtes
•    Volg ServSafe-training voor de juiste communicatie van routing, veiligheidsborging en klantcontact
•    Was frequent je handen, gebruik handschoenen op de juiste wijze en voer de frequentere schoonmaakrondes zichtbaar uit

 

Employee Journey | Eurest

Employee Journey eurest.nl

 

 

Your Health & Safety is Our Priority

Onze topprioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. En om permanent op de noden en behoeften van onze medewerkers te kunnen anticiperen, de juiste mensen aan te trekken én te behouden is een sterk beleid in onze Employee Journey onontbeerlijk. Begin bij jezelf en bekijk onze Stay Healthy Employee Journey hier. Stay healthy, stay safe! Blijf vriendelijk, zorg voor elkaar, geef elkaar de ruimte en maak goede afspraken. Want alleen samen krijgen en houden we corona onder controle.

Heb jij tijdens je werkdag hulp nodig of voel jij je niet veilig? Meld dit dan bij je leidinggevende.

 

#STAYHEALTHY, #STAYSAFE