Eurest Food
 

Eurest Cateraar

Wie zijn wij?

Masters of

Wellbeing

Partner in welzijn op de werkvloer

Eurest Cateraar - Eurest.nl

Eurest Cateraar

Eurest Food: cateraar van formaat, die werkt op maat! Als business cateraar richten wij ons op bedrijfscatering in uiteenlopende branches. Ieder bedrijf is uniek en daarom creëren en organiseren wij dagelijks een totaalbeleving geheel aangepast aan jouw specifieke wensen!

 Connecting people through food

Samen met Eurest Services, Famous Flavours, Xandrion en 360lifestyle vormt cateraar Eurest onderdeel van het toonaangevende Compass Group. Compass Group vormt wereldwijd de solide en betrouwbare partner in catering en ondersteunende diensten. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt Compass Group creatieve en innovatieve oplossingen.

 

•    Eurest is dé cateraar van formaat in uiteenlopende branches.

•    Eurest Services is een betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management.

•    Xandrion is de inkooporganisatie van Compass Group en hét inkoop- en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche.

•    Famous Flavours is de high-end specialist voor culinaire events op spraakmakende locaties.

Live our promise

Met bijna 5.000 ambitieuze medewerkers verleent Compass Group in heel Nederland dienstverlening aan bijna 1.700 organisaties in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector. Van ziekenhuizen en hogescholen tot barista bars en (overheids)instellingen…

Mensen, middelen en kennis worden uitgewisseld en flexibel ingezet bij alle onderdelen van Compass Group. Zo kunnen wij een zeer gevarieerd aanbod aan creatieve producten en diensten aanbieden. Onze flexibiliteit, creativiteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid staan centraal bij alles wat we doen.

Eurest: cateraar van formaat, die werkt op maat!

Eurest Food verbindt mensen met eten en samen met jou versterken we het gevoel van welbevinden binnen jouw organisatie. Onze kracht is om jou te helpen bij het stimuleren van de betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van alle medewerkers waardoor de unieke smaakcultuur binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau wordt getild. Dag na dag creëert het team achter Eurest Food unieke menu’s en diensten die naadloos aansluiten op jouw business.