Eurest Food
 

Foodtrends

Wie zijn wij?

foodtrends bedrijfscatering Eurest.nl

Visie &

FOODTRENDS

trends & innovaties

foodtrends Eurest.nl

Visie en Foodtrends

Altijd en overal verbonden
Zelf kiezen wat je eet, wanneer je eet en altijd up-to-date over de laatste foodtrends. Dankzij onze applicaties kan je op elk moment van de dag de juiste informatie tot je beschikking hebben. Zo geniet je van maximale flexibiliteit en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Connecting people through food

Heldere communicatie
Wij voorzien jouw medewerkers van alle informatie over onze producten, diensten, activiteiten en workshops. Zo kunnen zij makkelijk en efficiënt hun dag indelen. Klaar voor een perfect geplande en optimaal benutte werkdag?

Gemak
Wil je buiten de openingstijden reserveren, bestellen en betalen? Of wil je diverse activiteiten plannen, een banquet reserveren of je lunch vooraf bestellen en online afrekenen? Onze digitale tools maken het mogelijk: eenvoudig en met gemak!

Making it easy

Inspireren
Op zoek naar een gezonde lifestyle? In samenwerking met experts en in lijn met de laatste foodtrends, bieden wij je de juiste handvaten. Zo weet jij welke producten het beste bij je behoeftes passen. Een juiste combinatie van voedingsmiddelen zorgt namelijk voor de perfecte mix om fit te blijven, je weerstand te verhogen en de juiste hoeveelheid energie af te geven.

Toekomstgericht
We streven er altijd naar vernieuwend, creatief en onderscheidend te zijn op basis van de laatste foodtrends. Uiteraard altijd met veel respect voor mens en dier.

foodtrends catering Eurest.nl
Peter Heshof

Trendwatcher Peter Heshof

Trendwatcher strateeg en spreker Peter Heshof is oprichter van trend- en marketingbureau Bloom en houdt zich al ruim 20 jaar bezig met (food)innovaties en foodtrends. Peter helpt Eurest, vanuit trends en consumer insights, future-proof te worden en houdt ons non-stop op de hoogte van de laatste foodtrends. Binnen zijn visie zijn trends geen toeval maar worden deze gedreven door de veranderende tijdgeest. Meer informatie vind je op www.tobloom.nl