Eurest Food
 

Gezondere
levensstijl

Voorbeeld afbeelding

Gezondere

levensstijl

Cateraar Eurest denkt met je mee!

Know Your Food: een gezondere levensstijl voor iedereen

Heb jij al kennis gemaakt met Know Your Food, het slimme gezondheidsprogramma van Eurest Food voor een gezondere levensstijl voor iedereen? Cateraar Eurest denkt maar al te graag met je mee als het aankomt op een healthy lifestyle, want mensen met een gezondere levensstijl hebben meer energie en presteren aanzienlijk beter dan mensen met een ongezondere lifestyle.

 

Bewust worden van wat je eet

Met ons gezondheidsprogramma Know Your Food willen we onze gasten aansporen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, zodat iedereen het maximale uit de (werk)dag kan halen. Hoe we dat doen? Door mensen zoveel mogelijk bewust te maken van wat ze eten. Maandelijkse nieuwsbrieven, overheerlijke recepten, tafelkaarten, maar ook productkaartjes met moodlabels waarop de voedingswaarden staan vermeld, helpen onze gasten zich bewust te maken van hun eetpatroon. Zo weet jij wat je eet!

Elk jaar een gezondere levensstijl

We streven ernaar om onze gerechten in elke productgroep elk jaar nog gezonder te maken, want juist in deze tijden is gezonde, duurzame voeding belangrijker dan ooit tevoren.


Wij streven naar meer:

•    vezels
•    seizoenproducten
•    mineralen
•    vitamines


En juist minder:

•    zout
•    calorieën
•    vet
•    vlees
•    e-nummers

Hello healthy lifestyle, bye middagdip!

Al onze gerechten worden zorgvuldig samengesteld. Het combineren van de juiste voedingsmiddelen in onze gerechten zorgt niet alleen voor een optimale opname van alle vitamines en mineralen, maar ook voor een langdurige vertering, waardoor je er weer even tegenaan kan en minder last hebt van een middagdip.


De voortdurende ontwikkeling naar een gezondere levensstijl

Know Your Food is voortdurend in ontwikkeling en helpt je bij het kiezen van een gezonde maaltijd. Samen met onze voedingsdeskundigen houden we het programma actueel op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, gezondheid en creativiteit. Meld je nu aan voor onze Know Your Food-nieuwsbrief en ontvang maandelijks de lekkerste recepten boordevol smakelijke tips om je leven nog leuker en gezonder te maken!