Eurest Food
 

Healthy box

Voorbeeld afbeelding

Healthy

BOX

Ontdek de power in onze Healthy Box!

Healthy box

Iedereen kan in deze tijd wel een opkikkertje gebruiken. Compass Group introduceert een nieuw verantwoord concept: de Healthy box. Met deze box zorg je voor een goede start van de dag voor al je medewerkers, collega’s of klanten. Compass levert binnen heel Nederland bij iedereen een gezonde Healthy box af. Voel je lekker in je vel en ontdek nu de power in onze Healthy boxes!

 

Voel je healthy & topfit met onze Healthy box

Wil jij jouw team ook fitter maken? Verras ze dan met onze Healthy box. Een doos met een mix van gezonde snacks en energieke powershots die je op ieder moment van de dag een energy boost geven. Kortom: Alle ingrediënten in één doos voor een goede start van de dag.

 

•    DIY Overnight oats (Gezond, lekker, veelzijdig, makkelijk en snel. Overnight oats zijn havervlokken die een nachtje geweekt hebben in melk. We ♥ dit hippe ontbijtje!)
•    Powershot met gember, wortel en appel (Deze powershotjes zijn voor de echte diehards, die een echte kickstart kunnen gebruiken.)

 

 

Save the bananas!

 

 

•    Banana bread - van geredde bananen (Zacht, smeuïg en zoet aan de binnenkant, met een knapperig korstje aan de buitenkant. Het geheim van ons banana bread? Overrijpe, maar tegelijkertijd superzoete en zachte, bananen. Perfect voor het tastiest banana bread!
•    Healthy noten (Een handje noten per dag zijn niet alleen lekker maar ook nog eens heel gezond. Be healthy en go nuts for nuts!)
•    Guilt-free brownie (De gezonde variant van de American brownie; overheerlijk, verassend en 100% procent healthy. Try for yourself!)

 


borrelbox

Samen sterk

Compass Group ontzorgt door bezorging. Hierdoor kan jij voor je medewerkers op eenvoudige en verantwoorde manier een welverdiend ontbijtje, lunch of gezonde snack op tafel zetten in hun eigen (thuis)kantoor. Zorgvuldig gekozen ingrediënten, perfect afgestemd op de smaak en behoefte van je medewerkers. Lekker en gezond eten met een uitstekende service, variatie en prijs-kwaliteitverhouding. Gewoon bij jou thuis, maar toch samen.

Gezonde Team Spirit: altijd en overal!

Healthy box bestellen?

Onze Healthy box is eenvoudig per e-mail te bestellen via bestellen@compass-group.nl.

Onze box specials

Naast onze zorgvuldig geselecteerde samengestelde pakketten, Healthy box, borrelbox, belegde broodjes, salades, tussendoortjes en drankjes leveren onze maaltijdbezorgers ook complete verse maaltijden. Direct op locatie en binnen heel Nederland. Met veel zorg en aandacht samengesteld door onze chefs. Het resultaat is week na week een rijkelijk gevulde menukaart. Verse maaltijden die zowel gezond als smaakvol zijn en waarbij duurzaamheid centraal staat. Zo werken we samen aan de strijd tegen voedselverspilling.