Eurest Food
 

maaltijd-
bezorgdienst

Voorbeeld afbeelding

maaltijd

bezorgdienst

Honig Vers Bereid

Maaltijdbezorgdienst Honig Vers Bereid

Heb jij al kennis gemaakt met onze maaltijdbezorgdienst in samenwerking met familiemerk Honig en Thuisbezorgd.nl | Online Eten Bestellen?

Cateraar Eurest weet als geen ander dat online eten bestellen een enorme uitkomst kan bieden. Nu we met zijn allen langzaam maar zeker op een verantwoorde manier uit de intelligente lockdown komen, is een gezonde maaltijdbezorgdienst een aangename verlichting voor gezinnen.

Afgelopen mei hebben Honig, Compass Group en Thuisbezorgd de handen ineengeslagen en in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven gestart met de gezonde maaltijdbezorgdienst ‘Honig Vers Bereid’.

Aan tafel met Honig, Eurest en Thuisbezorgd

Al vroeg in de coronacrisis zagen we dat er doordeweeks meer eten werd besteld door gezinnen en steeds vaker kozen zij voor gezonde variaties. In deze enorm uitdagende tijd wilden we graag het aanbod voor gezinnen verder uitbreiden met voedzame en lekkere maaltijden tegen betaalbare prijzen. Een initiatief van Honig als gezinsmerk, Eurest als cateraar en Thuisbezorgd.nl als Nederlands grootste platform voor bezorgrestaurants liet daarom niet lang op zich wachten.

Onze maaltijdbezorgdienst is de afgelopen maanden met veel enthousiasme ontvangen nu veel van onze bedrijfsrestaurants leegstaan of onderbezet zijn en veel van onze keukenmedewerkers thuis zitten vanwege de coronacrisis. De keukens van klanten zoals restaurant Symphony’s aan de Amsterdamse Zuidas en een locatie in Utrecht vormen nu het decor voor onze enthousiaste keukenmedewerkers die ervoor zorgen dat bij jou binnen een handomdraai een voedzaam, maar vooral ook lekker gerecht op tafel staat. En dat voor het hele gezin! Al vanaf 4,70 euro per persoon kun jij een gezonde maaltijd aan huis laten bezorgen. Wat is jouw favoriete Honig Vers Bereid-maaltijd? Ga je voor een fris couscous-gerecht, chili sin carne, pasta of toch een zomers broccoli stamppotje?

Tips van onze chefs:

Probeer nu ons oer-Hollandse zomerse stamppotje van broccoli. Geserveerd met rookworst, basilicum en pijnboompitten. Liever een Oosterse variatie? Dan mag je onze Indiase kip kerrie en Bami met gamba’s zeker niet missen. Bestel gelijk via Thuisbezorgd.nl!

 

 

 

 

 

 

 

Employee Journey | Eurest