Eurest Food
 

Maaltijd-
bezorging

Maaltijdbezorging?

thuis of op kantoor

Overheerlijke maaltijden (thuis)bezorgd

Ontdek onze flexibele landelijke maaltijdbezorging!

Wij geloven dat goed en gezond eten een basisbehoefte is voor ieder mens. Juist nu zoveel mensen keihard aan het werk zijn om voor anderen te zorgen. Compass Group helpt mee in het voorzien in deze basisbehoefte en draagt met een flinke dosis energie en gezondheid bij om ons land draaiende te houden. Daarom hebben we onze maaltijdbezorging service in het leven geroepen. Met maar liefst vijf extra regionale keukens bezorgt Compass Group voortaan ook maaltijden en lunches voor iedereen binnen heel Nederland! Van lunchpakketten voor je collega’s tot gezonde maaltijden voor personeel in (nood)ziekenhuizen, zorgcentra, bedrijven of onderwijsinstellingen, Compass ontzorgt door te bezorgen.

Ontzorging door bezorging

maaltijdbezorging Eurest.nl

 

Creatieve variatie meets ‘no waste’ strategie
Dankzij onze nieuwste maaltijdbezorging aan huis of op kantoor kunnen we voortaan complete maaltijden, van ontbijt en diner tot lunchpakketten of werkfruit voor jou en jouw collega’s bezorgen. En heb je even zin in een lekkere, maar verantwoorde snack, ook dan bieden wij volop keuze. Ontdek bijvoorbeeld onze virtuele borrelbox en creëer je virtuele VRIJMIBO-momentje met collega’s vanuit je (thuis)kantoor!

Liever een volledige warme maaltijd? Dagelijks is er volop keuze tussen een regulier en een vegetarisch weekmenu. De maaltijden die wij aanbieden zijn elke dag anders. Hierdoor spelen wij optimaal in op onze no waste-strategie. Uiteraard zorgen onze chefs ervoor dat alle maaltijden gezond en gevarieerd zijn. Boordevol vitamines en mineralen voor een verhoogde weerstand en optimale gezondheid! Onze volledige maaltijden worden per portie geleverd en kunnen met behulp van onze eenvoudige meegeleverde instructies, snel zelf worden opgewarmd. Heb je specifieke wensen, laat het ons dan weten!

maaltijdbezorging

Nieuwsgierig naar onze maaltijdbezorging service? Bekijk dan hier onze menukaart. Bestellen is heel eenvoudig en onze maaltijdbezorgers leveren je bestelling persoonlijk tot aan de deur af.

•    Je vertrouwde maaltijd of lunch bezorgd, thuis of op kantoor

•    Flexibele landelijke levering, 24/7

•    Strikte naleving van RIVM-richtlijnen en HACCP-normen

Hoe gaat onze maaltijdbezorging te werk?

•    Neem een kijkje op onze menukaart en kijk welke maaltijden of lunches je graag wil bestellen.

•    Je kunt een bestelling per e-mail doorgeven via bestellen@compass-group.nl

•    Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag en zorgen ervoor dat jouw bestelling op de afgesproken tijd op locatie is.

•    Om de maaltijdbezorging te garanderen ontvangen wij deze graag op de voorafgaande dag vóór 12 uur. Uiteraard proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn, na 12 uur kun je ons altijd bellen.

•    Onze maaltijdbezorgers leveren tot aan de deur en dragen mondkapjes en handschoenen. Bij alles wat we doen, nemen we de RIVM-richtlijnen en HACCP-normen strikt in acht.

•    Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op met Ilse en haar team via telefoonnummer 020-4160020 of stuur een mailtje naar bestellen@compass-group.nl

Onze vertrouwde maaltijdbezorgers staan 24/7 voor je klaar, juist nu!

Compass maaltijdbezorging: voor ieder wat wils.