Eurest Food
 

Masters
of
Wellbeing

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

MAKING IT

EASY

trends & innovaties

PARTNER IN WELZIJN OP DE WERKVLOER

Op elk moment van de dag de juiste informatie tot je beschikking hebben, die je helpt om de keuze te maken die bij jou past. Kiezen wat jij eet en wanneer het jou uitkomt. Dankzij onze applicaties kan dat overal en op elk moment van de dag. Zo geniet je van maximale flexibiliteit en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Communiceren
Wij voorzien jouw medewerkers van alle informatie over onze producten, diensten, activiteiten en workshops. Zo kunnen zij makkelijk en efficiënt hun dag indelen. Klaar voor een perfect geplande en optimaal benutte werkdag.

Gemak
Wil je buiten de openingstijden reserveren, bestellen en betalen? Wil je activiteiten plannen, banqueting reserveren of een lunch vooraf bestellen en online afrekenen? Met onze digitale tools maken we je het héél gemakkelijk.

Inspireren
Op zoek naar een gezonde lifestyle? In samenwerking met experts en in lijn met de laatste trends, bieden we je de juiste handvatten. Zo weet je welke producten het beste bij je behoeften passen. De juiste combinatie van voedingsmiddelen zorgt voor de perfecte mix om je fit te houden, je weerstand te verhogen en de juiste hoeveelheid energie te geven voor goede prestaties.

Het is ons doel om vernieuwend en onderscheidend te zijn op basis van de laatste trends, Met als voorwaarde dat wij goed blijven zorgen voor mens en milieu

HET IS ONS DOEL OM VERNIEUWEND EN ONDERSCHEIDEND TE ZIJN

Trendwatcher Peter Heshof

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends, werken wij samen met Peter Heshof: Tijdgeest-trendwatcher, strateeg en spreker, met ruim 20 jaar ervaring in (food) innovaties en trends. Peter helpt merken, vanuit trends en consumer insights, future-proof te worden. Hij is oprichter van trend- en marketingbureau Bloom en houdt zich bezig met de consumenten- en foodtrends van nu en die van de komende 10 jaar. Binnen zijn visie zijn trends geen toeval maar worden deze gedreven door de veranderende Tijdgeest. www.tobloom.nl