Eurest Food
 

Masters
of
Wellbeing

Wie zijn wij?

more than just

a workplace

wat kunnen we voor je doen?

Een bedrijf is veel meer dan gewoon een werkplek. Het is geen statisch kantoor, maar een multifunctionele, dynamische omgeving waar inspiratie, innovatie en welzijn tot leven komen. Of je nu werkt, eet of ontspant, je voelt je er thuis.


Hoe werken wij
‘Workplace wellbeing’. Daar draait het om. Wij willen van jouw organisatie een plaats maken waar werknemers graag zijn en uitmuntende prestaties kunnen neerzetten. Inzichten van trendwatchers en voedingsexperts combineren we met onderzoek en vertalen wij naar de behoeftes van jouw medewerkers. Op basis van die kennis en onze jarenlange expertise, creëren we een inspirerende werkomgeving, die huidige én nieuwe medewerkers aantrekt en behoudt. Kortom, we reiken je oplossingen aan om de productiviteit te optimaliseren, innovatie te stimuleren en het welzijn van jouw medewerkers te maximaliseren. Eurest levert de essentiële ingrediënten voor het succes van jouw bedrijf!


De medewerkers
Multifunctionele ruimtes, die de hele dag toegankelijk zijn, nodigen uit tot samenkomen. Ze brengen jouw medewerkers dichter bij elkaar en er ontstaan nieuwe samenwerkingen. Elkaar beter leren kennen, brainstormen of een moment van ontspanning. Kortom, inspirerende plekken waar creatieve ideeën ontstaan.


De organisatie
Met evenementen en workshops brengen we collega’s samen, hierbij creëren wij informele momenten die de teamspirit stimuleren en de basis leggen voor waardevolle relaties.

 

Ons toegewijde team
Gepassioneerde medewerkers zijn de trots van ons bedrijf. Alles wat we doen, doen we met plezier en liefde voor jou! Door opleiding en persoonlijke ontwikkeling gedreven, halen wij voortdurend het beste uit onszelf. Als werkgever zetten wij ons in om ontwikkelingen te ambiëren voor mensen die dat nodig hebben.

 

 

Fantastische voeding en excellente service zijn
essentiële voorwaarden voor succes.