Eurest Food
 

Masters
of
Wellbeing

Wie zijn wij?

PROMISE &

COMMITMENT

DUURZAAMHEID

Als ’s werelds grootste foodservice bedrijf hebben we de omvang, expertise en de mogelijkheid om de wereld te veranderen en hebben we een positieve impact op mensen en onze planeet. Onze visie is gebaseerd op de volgende drie prioriteiten:
 

Gezondheid & welzijn
We geloven dat eten het leven en de gezondheid verrijkt. Dit begint bij het verbeteren van voeding, maar richt zich dan op de verandering van de gezondheid, geluk en productiviteit.

Betere voedingskeuze
We promoten actieve, betere menukeuzes, die in lijn zijn met je levensstijl en je voorkeur.

Mentale gezondheid
De mentale gezondheid van je medewerkers staat voorop. Daarbij kijken we naar mogelijkheden om hun geluk en productiviteit te verhogen.

Totale welzijn
Door middel van ons 360 lifestyle programma,  geven we handvatten die helpen bij het leiden van een gezonde levensstijl.

Milieu game changers
We richten ons op sleutelgebieden waar we een significant, waardevol en positief verschil kunnen maken op de foodsystemen en op het milieu. Zodat dit ook ten goede komt van onze klanten en gasten.

Voedselverspilling tegen gaan
Een radicale verspillingsreductie creëren door het verhogen van awareness met betrekking tot massale voedselverspilling.

Single use plastic
Samenwerken met onze leveranciers voor doorbraak-oplossingen in materialen die het gebruik van single use plastic drastisch verminderen.  

Plant forward meals
Gehoor geven aan consumentvragen naar plant based keuzes en vleesalternatieven, en het verbeteren van het welzijn van mens en milieu.

 

Beter voor de wereld
Als grote speler kunnen we een grote invloed hebben op hoe eten wordt geproduceerd en de effecten die het heeft op de wereld. Elk van de 5,5 miljard maaltijden die wij elk jaar wereldwijd serveren, biedt een mogelijkheid om elke  schakel in de supply chain positief te beïnvloeden. Zo verrijken we de levens van onze gasten.

Verantwoordelijk inkopen
Samenwerken met onze leveranciers, fabrikanten en logistieke verzorgers om langs elke schakel in onze supply chain te zorgen voor mensen, dieren en milieu.

Verrijken van lokale gemeenschappen
Garanderen van eerlijke werkomstandigheden, stimuleren van lokale inkoop. Vertel het verhaal over eten, en hoe lokale gemeenschappen gedijen bij dit soort ondernemerschap.

Partnership voor grote verandering
Samenwerking met Ngo’s (niet-gouvermentale organisatie), overheid en andere wereldwijde spelers om de food-gerelateerde impact op de maatschappij en het milieu te monitoren.

 

Klik hier voor het