Eurest Food
 

Workplace
wellbeing

Wie zijn wij?

Workplace

Wellbeing

Gezond eten, gezonde werknemers

Eurest Cateraar - Eurest.nl

Workplace wellbeing

Niets is fijner dan spontane, gedreven werknemers die graag naar kantoor of de werkplaats komen. Wanneer er nauwkeurig naar de behoeftes van jouw medewerkers wordt geluisterd, plukt jouw bedrijf daar de vruchten van. Uitmuntende prestaties en optimale productiviteit zijn essentiële ingrediënten voor jouw succes! Onze missie is dan ook om op iedere werkplek een multifunctionele, dynamische omgeving te creëren waarin jij je thuis voelt. En waar inspiratie, innovatie en welzijn tot leven komen. Wij geloven in Workplace Wellbeing!

The workplace

Waar je ook werkt, Eurest biedt meer! Onze multifunctionele ruimtes, die de hele dag toegankelijk zijn, nodigen uit tot samenkomen. Ze brengen jouw medewerkers dichter bij elkaar en zo ontstaan er nieuwe samenwerkingen. Elkaar leren kennen, brainstormen of gewoon een momentje van ontspanning met collega’s. Ons succesconcept “Workplace Wellbeing” biedt inspirerende plekken waar creatieve ideeën ontstaan.

Onze trendwatchers

Onze trendwatchers en voedingsexperts combineren onderzoek en inzichten en vertalen die naar de behoeftes van jouw medewerkers. Op basis van die kennis en onze jarenlange expertise creëren we Workplace Wellbeing, die huidige én nieuwe medewerkers aantrekt en behoudt. Eurest biedt totaaloplossingen om het welzijn van jouw medewerkers te maximaliseren.

Events & workshops

Onze georganiseerde evenementen en workshops brengen collega’s samen. Door workshops en activiteiten rondom de thema's voeding, beweging en ontspanning te organiseren, draagt Eurest bij aan de juiste teamspirit en Workplace Wellbeing binnen jouw bedrijfscultuur. Hierdoor wordt niet alleen de productiviteit en innovativiteit van mensen gestimuleerd, maar ontstaan ook langdurig waardevolle relaties.

Onze toegewijde teams

Onze gepassioneerde medewerkers zijn de trots van ons bedrijf. Bij alles wat zij doen staat onze Workplace Wellbeing centraal. Als werkgever zetten wij ons in om voortdurend het beste uit onze toegewijde medewerkers te halen.

Workplace wellbeing | Eurest.nl